لولای مخفی درب
اگر به ساختار درب های ضد سرقت نگاه کنید، متوجه می شوید که از چند لولای مخفی در ارتفاع های مختلفی از درب استفاده کرده است. اما چرا به آن ها مخفی می گویند؟ دلیلش بسیار واضح است! چرا که لولای مخفی از بیرون ساختمان دیده نمی شود. در واقع سارقین نمی توانند با شکستن این لولا، درب را از جا بردارند و به داخل محیط نفوذ کنند.
لولای مخفی، تنها از داخل ساختمان در دسترس می باشد. به همین دلیل است که برای بیشتر درب های ضد سرقت از لولای مخفی استفاده می شود.
البته ناگفته نماند که درب های ساختمانی از انواع مختلف لولا استفاده می کنند.
مزیت های لولای مخفی چیست ؟
-
همان طور که اشاره کردیم، اصلی ترین محل کاربرد لولای مخفی در ساختار درب های ضد سرقت است. در واقع استفاده از چنین لولاهایی باعث می شود که ایمنی و امنیت درب بالاتر برود.
-
درب هایی که لولای مخفی دارند، ظاهرشان زیباتر است چرا که سطح آن ها یکدست و صاف دیده می شود.
-
امنیت درب هایی که لولای مخفی دارند، بیشتر است چرا که سارق با شکستن لولا نمی تواند درب را از جا بردارد
-
انعطاف پذیری لولای مخفی بیشتر است. به این معنی که با استفاده از این لولاهای مخفی می توان درب ساختمانی را راحت تر نصب کرد.
-
مقاومت و استحکام لولای مخفی بسیار بالاست.
-
استفاده از لولاهای مخفی در درب هایی که فریم ندارند، توصیه می شود. ( اصلی ترین نکته در درب های فریم لس این است که سطح صافی داشته باشند. بیشتر مواقع از این درب ها در طراحی های مینیمال و مدرن استفاده می شود. بنابراین استفاده از لولای مخفی توصیه می شود)
-
تمام این مزیت ها باعث شده است که محبوبیت لولای مخفی میان سازندگان درب های ساختمانی بیشتر شود.
-
البته نباید فراموش کنیم که لولای مخفی معایبی هم دارد که اصلی ترینشان گران قیمت بودن است. در واقع، با توجه به اینکه کاربرد لولا قرار است در کجا باشد، ممکن است قیمتشان فرق کند.
انتخاب لولای مخفی
اگر تصمیم گرفته اید که برای درب های ساختمانی خود از لولای مخفی استفاده کنید، باید بدانید که با دنیای وسیعی از انتخاب های مختلف مواجه خواهید بود. در واقع، تنوع این لولاها در بازار بسیار زیاد است.
اما برای خرید بهترین لولای مخفی، نکات زیر را در نظر داشته باشید:
وزن درب ساختمانی را در نظر بگیرید
روکش کامل و نیمه روکش بودن لولا را بررسی کنید
برند لولای مخفی را بررسی کنید
با توجه به وزن درب، باید تعداد لولاهای مخفی مشخص شوند.
بهترین لولای درب کدام است؟
خیلی از مراجعه کنندگان و مشتریان رستاچوب با این سوال به سراغ ما می آیند: کدام یک از لولاهای موجود برای درب چوبی مان مناسب تر است؟
واقعیت این جاست که لولاهای درب کاربردهای مختلفی دارند و هرکدام ممکن است در جای خاصی استفاده شوند. اما به طور کلی، همواره توصیه می کنیم که نکات زیر را مد نظر داشته باشید تا بهترین خرید ممکن را تجربه کنید:
وزن و جنس لولا را بررسی کنید!
یکی از مهم ترین خصوصیاتی که در مورد تمام لولاهای موجود در بازار وجود دارد، وزنشان است. در حقیقت هر یک از این لولاها، تحمل وزن محدودی دارند. به همین دلیل است که قبل از هر چیزی، باید ببینید که لولای مد نظر شما توان کافی برای تحمل وزن درب را دارد یا خیر!
در کنار این مسئله، بحث مواد به کار رفته در ساختار لولا نیز مطرح است. لولای مد نظر باید از متریال خوبی ساخته شده باشد. مثلا اگر قرار است لولا را در درب ورودی ساختمان قرار بدهید، حتما باید از جنسی باشد که در برابر خوردگی و رطوبت مقاومت کافی داشته باشد. همچنین باید بتواند وزن درب ورودی که معمولا سنگین است را نیز تحمل کند.
ابعاد و ضخامت درب را در نظر بگیرید!
یکی دیگر از نکاتی که به هنگام انتخاب لولای درب باید به آن توجه کنید، موضوع ابعاد و ضخامت درب است. مثلا اگر درب شما دارای ضخامت عادی و معمولی باشد، خرید یک لولا با ابعاد استاندارد کفایت می کند. اما در صورتی که درب شما ضخیم و عریض است، بهتر است به سراغ لولاهای بزرگ تر بروید.
ابعاد و ضخامت درب، حتی تعداد لولاها را نیز مشخص می کند.
ارتفاع درب را بسنجید!
بله! درست شنیده اید! برای دانستن تعداد دقیق لولاهای درب باید ارتفاع درب را نیز بدانید!
چرا که با توجه به ارتفاع درب است که باید تعداد لولاها را مشخص کنید. مثلا اگر درب شما ابعاد استاندارد دارد و ارتفاعش حدود 152 سانتی متر است، نیازمند سه عدد لولا هستید.
اما در خصوص درب های طویل تر، باید تعداد لولاها را افزایش بدهید. به طور کلی:
درب های کوتاه تر از 152 سانتی متر، 2 عدد لولا نیاز دارند.
درب های 154 الی 205 سانتی متر، 3 عدد لولا نیاز دارند.
درب های 205 الی 246 سانتی متر، 4 عدد لولا نیاز دارند.
به ترتیب هرچقدر ارتفاع درب بیشتر می شود، نیازش به لولا هم بیشتر می شود. به نحوی که درب هایی با ارتفاع بیش از 276 سانتی متر، نیازمند بیش از 6 عدد لولا هستند. معمولا این درب ها برای لابی استفاده می شوند.
توصیه می کنیم برای نصب لولای درب به سراغ نیروهای متخصص و ماهر بروید. چرا که صاف و ثابت بودن لولاها بسیار حائز اهمیت است. هرگونه اشتباهی می تواند منجر به بروز ایراد در روند نصب درب شوند.
اما چند نکته به هنگام نصب لولا:
فاصله ای که میان بالای درب و بالاترین لولا وجود دارد، باید نهایتا 12 اینچ باشد.
فاصله ی میان پایه ی درب با پایین ترین لولا، باید 24 اینچ باشد.
باید فاصله ای میان لبه ی لنگه لولا با چهارچوب درب وجود داشته باشد. این فاصله ممکن است در درب های مختلف، متفاوت باشد. در واقع این فاصله با توجه به ضخامت و عرض درب تعیین می شود.
نصب لولا باید به گونه ای صورت بگیرد که باز و بسته شدن درب به راحتی انجام شود.
به طور کلی، توصیه می شود که نصب لولا که بخشی از روند نصب درب های ساختمانی است، توسط نیروهای ماهر و خبره صورت بگیرد. به این ترتیب می توانید اطمینان داشته باشید که همه چیز به درستی پیش خواهد رفت.
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.