پروفیل نرده شیشه ای و پروفیل هندریل چیست ؟

پروفیل نرده شیشه ای و پروفیل هندریل چیست ؟

آیا تا کنون نام پروفیل های هندریل را شنیده اید؟ آیا چیزی در مورد این متریال ها می دانید؟ در مورد خصوصیات و ویژگی های آن چطور؟

از گذشته تا به امروز نرده یکی از اجزای مهم ساختمان ها محسوب می شود که نقش ایمنی و محافظت را بر عهده دارد . در گذشته طرح و تنوع و متریال استفاده شده در نرده ها محدود بود و بیشتر نرده ها از جنس فلز ساخته می شد . اما امروزه با پیشرفت در این زمینه نرده در جنس  و طرح های مختلف در بازار عرضه و قابل سفارش می باشد . به طور کلی ما چندین نوع نرده اعم از نرده چوبی، نرده فلزی و نرده شیشه ای داریم که هر فرد بنا به سلیقه و نوع ساختمان خود یکی از آنها را انتخاب می کند . 

نرده شیشه ای

امروزه یکی از نرده هایی که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است و زیبایی نما را چندین برابر می کند نرده های شیشه ای می باشد.

نرده های شیشه ای دارای مدل هایی متفاوتی اعم از : فیکس پوینت- اسپیگوت- اکسپوز یا همان روکار- دفنی یا همان توکار- فریملس یا همان بدون فریم می باشند  که ما به توضیح دو نوع  نرده ی شیشه ای سکوریت – نرده ی شیشه ای لمینیت  می پردازیم.

اما قبل از توضیحات در مورد انواع نرده های شیشه ای اشاره ای به اجزای تشکیل دهنده ی این نوع از نرده ها خواهیم کرد :

قطعات از جنس آلومینیوم در سایزهای  ۱۵ و ۳۰ سانت که توسط رول بولت به زمین متصل میشوند. یک ناودان کوچک که بر روی رول بولت قرار گرفته و از برخورد شیشه و رول بولت جلوگیری می کند . یک کاور از جنس آلومینیوم که پس از اتصال بیس به زمین و نصب شیشه‌ها بر روی کار به صورت کلیکی نصب میشوند. هندریل یا همان دستگیره شیشه‌ایی که در انتهای کار بر روی شیشه قرار گرفته و به عنوان دستگیره عمل می کند.

نرده شیشه سکوریت

 

خرید قفل-خرید دستگیره-خرید لولا-خرید دستگیره دیجیتال-خرید دزدگیر-خرید دستگیره ای لاک-ای لاک-خرید دستگیره هوشمند-خرید قفل دیجیتال-جک پارکینگ

نرده شیشه ای سکوریت 

این نوع نرده از شیشه سکوریت 8 تا 12 میلیمتر ساخته شده و پایه های آن از جنس پروفیل آلومینیوم و یا از استیل ساخته شده است. این پروفیل ها طبق ارتفاع و با فاصله های مشخص در کنار یکدیگر قرار میگیرند. این شیشه ها نیز در همین پروفیل ها قرار داده می شوند و پایه ها با بست شیشه گیر در پروفیل ها وصل شده و در انتهای کار درپوش آلومینیومی آنادایز بر روی همین پایه ها سوار خواهد شد. 

استفاده از نرده شیشه ای سکوریت بسیار مقرون به صرفه تر از نرده هایی می باشد که به طور کامل از جنس شیشه می باشد . بیشترین کاربرد این نوع نرده در ساختمان های مسکونی، ادارات، راه پله و ویلا و بالکن و تراس و محوطه استخر و در بعضی موارد نیز در نمای کلی ساختمان ها هم استفاده میشود.

نرده شیشه ای لمینت

شیشه های لمینت از نظر تفاوت با نوع دیگر خود دارای مقاومت بسیار بالا می باشند و درجه استحکام این نوع از نرده ها بستگی به میزان ضخامت شیشه هایی می باشد که در کنار همدیگر قرار می گیرند. نرده های شیشه ای از نوع لمینت به صورت تمام شیشه تولید و عرضه می گردند ،تمامی اجزا تشکیل دهنده آن شیشه است و از این نرده ، هم به عنوان پایه نرده و و هم به عنوان گارد محافظ استفده میشود. ضخامت شیشه این نوع نرده 12 تا 16 میلیمتر است ودر آن از هندریل استیل و آلومینیوم و چوبی استفاده میکنند و پر کاربردترین مکان هایی که از این نوع نرده استفاده می شود بیشتر اماکنی مانند بیمارستان و مطب ها، دانشگاه ها، فرودگاه، مجتمع تجاری و هتل ها می باشد . 

نرده شیشه ای

از نظر ایمنی نرده های شیشه ای لازم است این توضیح را ارائه بدهیم که در نگاه اول شاید به نظر بیاید که این نوع نرده ها نسبت به نرده های از جنس چوبی یا شیشه ای دارای ایمنی و محافظت کمتری می باشند و برای افراد به خصوص کودکان مناسب نمی باشد . اما این نوع نرده های شیشه ای هیچ تفاوتی از نظر ایمنی با نرده هایی از جنس و متریال های دیگر ندارند بلکه حتی این نرده ها سنگین تر از نرده های از نوع جنس دیگر می باشند و همین سنگینی و ثبات باعث افرایش ایمنی در این نوع از نرده ها شده است و دیگر نگرانی ممکن است در مورد شکستن نرده های شیشه ای باشد . در راستای این موضوع هم باید بگوییم که این نوع از نرده های شیشه ای هنگام شکسته شدن به هیچ عنوان خطرناک نمی باشند و در صورت شکسته شدن به قطعات بسیار ریز و غیر قابل خطر تبدیل می شود و هیچ خطری برای افراد نخواهد داشت .  

 

امروزه مشاهده می کنیم که بیشتر خانه ها به سوی لوکس بودن رفته اند و از اجزای لوکسی در افزایش زیبایی و جلوه ی محیط در این خانه ها استفاده می شود. گاهی اوقات ممکن است پارتیشن ها به محیط زیبایی ببخشند، گاهی اوقات ممکن است مصنوعات چوبی به محیط زیبایی ببخشند و گاهی اوقات نیز امکان دارد که افراد از نرده های شیشه ای در جهت افزایش زیبایی محیط بهره ببرند.

پروفیل هندریل شیشه ای یکی از اجزای منحصر به فرد و زیبایی بهش محیط شما است که با حداکثر میزان زیبای تولید می شود و از نظر کیفیت، مقاومت و ماندگاری نیز جزو برترین پروفیل های جهان به شمار می آید. 

از این نوع پروفیل ها بیشتر اوقات برای محیط ها و خانه های دوبلکس به کار گرفته می شوند چرا که چنین پروفیل هایی قابلیت این را دارند که  در هر مکانی مورد استفاده قرار بگیرند.

این پروفیل در محیط مورد نظر شما به دو صورت تو کار یا رو کار نصب می شود. ما در ادامه ی این مطلب قصد داریم شما عزیزان را با پروفیل های هندریل شیشه ای، انواع و اقسام گوناگون آن، ویژگی ها و مزایایی که این پروفیل ها برای محیط مورد نظر شما به وجود می آورند، آشنا کنیم.

 پروفیل هندریل شیشه ای چیست؟

از آنجایی که نرده ها به طور کلی وظیفه ی محافظت از جان انسان در هنگام پایین آمدن یا بالا رفتن از پله ها را بر عهده دارند، باید بگوییم که نرده های شیشه ای به نرده هایی گفته می شود که از جنس شیشه های سکوریت یا لمینت های شیشه ای تشکیل شده اند و بر روی پله نصب می شوند. این نرده ها به آسانی نصب می شوند اما ممکن است به مرور زمان دچار شکنندگی یا حتی خورد شدگی بشوند.

امروزه یکی از پر کاربرد ترین و بهترین نرده ها و پروفیل هندریلی که در بازار فروش نرده ها و ملزومات ساختمانی  فروخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد، هندریل های شیشه ای است که انواع مختلفی نیز دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با انواع مختلف پروفیل هندریل شیشه ای آشنا کنیم.

 انواع گوناگون هندریل شیشه ای

هندریل های شیشه ای هندریل هایی هستند که عمدتا با ضخامت ۶،۸،۱۹ در بازار به فروش می رسند و بر سطح خود دستگیره ها و استیل هایی دارند.

این هندریل ها از نظر گوناگون بودن طرح، جنس شیشه، مدل طراحی و خواست مشتری با یکدیگر تفاوت دارند. نکته ی مهمی که در انواع گوناگون هندریل های شیشه ای قابل مشاهده است این است که این هندریل ها می توانند  بر اساس خواست مشتری طراحی شوند و دقیقا با سلیقه ی شما هماهنگ باشند.

این هندریل ها به پنح دسته ی مختلف از نظر جنس و طراحی تقسیم می شوند که شامل نرده شیشه ای دفنی، نرده شیشه ای اکسپوز، نزده شیشه ای اسپیگوت، نرده شیشه ای فیکس پوینت و نرده شیشه ای اختصاصی می شود. در ادامه با این انواع مختلف به صورت انحصاری آشنا خواهید شد.

 نرده شیشه ‌ای دفنی

یکی از انواع گوناگون پروفیل هندریل شیشه ای، هندریل شیشه ای دفنی می باشد. این نوع از هندریل به صورت تو کار نصب می شود و پایه های فلزی آن، درون ساختمان پله قرار می گیرند تا در همان جا ثابت باشند و به درستی به وظیفه ی خود عمل نمایند. 

شاید بپرسید که چرا نام این نوع از نرده های شیشه ای، دفنی می باشد. باید بگوییم که واژه ی دفنی به معنای  پنهان کردن است و به دلیل این که پایه های این نرده در دیواره ی پله پنهان می شود، نام دفنی را روی آن گذاشته اند.

این نوع از نزده ها به عنوان پر کاربرد ترین و متداول ترین نوع نرده های شیشه ای شناخته شده اند.

 

 نرده شیشه ای اکسپوز

نوع دیگری از نرده های شیشه ای که امروزه به مصرف نمی رسند، نرده های شیشه ای اکسپوز هستند. این نوع از نزده های شیشه ای ارتفاعی به اندازه ی ۱۰ سانتی متر را برای نصب شدن بر روی پله نیاز دارند و به صورت رو کار نصب می شوند. این نوع از نرده ها، شیشه هایی یک دست هستند که داخل نواری آلومینیومی قرار می گیرند. 

این مدل از نرده های شیشه ای، شباهت زیادی به نرده های شیشه ای دفنی دارد و تنها تفاوت این دو در این است که پروفیل هندریل شیشه ای اکسپوز به صورت رو کار نصب می شود در صورتی که نرده های شیشه ای دفنی این چنین نیستند.

اگر بخواهیم به صورت کلی حساب کنیم، می گوییم که هندریل های اکسپوز به میزان ۱۰۰ یا ۱۱۰ سانتی متر  ارتفاع دارند اما گاهی اوقات دیده می شود که برخی از مشتریان دوست دارند این ارتفاع را کم کنند یا آن را افزایش دهند. در چنین صورتی، کارفرما میزان ارتفاع این هندریل ها را مشخص می کند.

نوع شیشه ی این نرده ها سکوریت می باشد و مشتریان می توانند رنگ پوشش های فلزی این نو از نزده را به خواست خود تغییر دهند. 

خرید قفل-خرید دستگیره-خرید لولا-خرید دستگیره دیجیتال-خرید دزدگیر-خرید دستگیره ای لاک-ای لاک-خرید دستگیره هوشمند-خرید قفل دیجیتال-جک پارکینگ

 نرده شیشه ای اسپیگوت

یکی دیگر از نرده های شیشه ای که امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است، نرده های شیشه ای اسپیگوت می باشد. این نوع از نرده ها بیشتر به صورت گرد و مستطیلی وجود دارند و توسط پایه های آلومینیومی یا استیل به صورت رو کار یا تو کار نصب می شوند. برای هر یک از پنل های شیشه ای این نوع نرده، کم کم دو عد پایه نیاز است که باید در محیط مورد نظر نصب شود و سپس شیشه روی آن قرار بگیرد. ارتفاع این نوع از نرده ها نیز ۱۰۰ سانتی متر می باشد. یکی از اصلی ترین مزیت هایی که این نوع از نرده های شیشه ای دارند این است که می توانند قفل شوند و از این طریق امنیت محیط را افزایش دهند.

 نرده شیشه ای فیکس پوینت

یکی دیگر از انواع پروفیل‌ هندریل شیشه ای، نوع فیکس پوینت می باشد. این نوع از نرده های شیشه ای نسبت به سایر انواع این نرده ها، کم کاربرد تر است اما قابلیت های ویژه ای دارد که هیچ یک از این نرده ها ندارند.  این نوع از نرده ها از دو قسمت شیشه و پوینت فایبر گلاس طراحی و تولید می شوند و مانند حفاظ ها و نرده های شیشه ای دفنی، می توانند به شما این امکان را دهند که محیط آنطرف شیشه را به خوبی ببینید.  البته این شیشه ها می توانند به صورت مات نیز طراحی شوند که این بستگی به سلیقه ی خود مشتری دارد.

بست هایی که نرده های فیکس پوینت به وسیله ی آن بر روی پله نصب می شوند، از جنس فلز هستند و قابلیت رنگ شدن را ندارند. نوع شیشه ی این نرده ها سکوریت است و با ضخامت ده سانتی متر به بازار فروش عرضه می شود.

خرید قفل-خرید دستگیره-خرید لولا-خرید دستگیره دیجیتال-خرید دزدگیر-خرید دستگیره ای لاک-ای لاک-خرید دستگیره هوشمند-خرید قفل دیجیتال-جک پارکینگ

 نرده شیشه ای اختصاصی

یکی دیگر از انواع نرده های شیشه ای، نرده های شیشه ای پر طرفدار اختصاصی هستند. این نوع از نرده های شیشه ای به صورت پیش ساخته و بر اساس استاندارد های موجود برای نرده های شیشه ای پیش ساخته تولید نشده اند و به خواست مشتری طراحی و تولید می شوند. 

نرده های شیشه ای اختصاصی هم با سکوریت و هم با لمینت تولید می شوند و می توانند در ضخامت ۶ یا ۸ یا ۱۰ تولید و عرضه گردند. شیشه ی این نرده ها مقاومت زیادی در برابر برخورد یا ضربه دارد و می تواند به عنوان یک حفاظ برای افزایش امنیت محیط به شمار بیاید. ارتفاع این نرده ها نیز بین نود تا صد و بیست سانتی متر را در بر نی گیرند. شایان به ذکر است که حتی مدل این نرده ها با توجه به خواست مشتری  تغییر می کند و ممکن است  قوس دار یا بدون قوس طراحی شود.

خرید قفل-خرید دستگیره-خرید لولا-خرید دستگیره دیجیتال-خرید دزدگیر-خرید دستگیره ای لاک-ای لاک-خرید دستگیره هوشمند-خرید قفل دیجیتال-جک پارکینگ

 مزایای استفاده از پروفیل هندریل

حال که با انواع نرده های شیشه ای و پروفیل  هندریل شیشه ای آشنا  شدید و مشخصات و ویژگی های آن ها را فهمیدید، بهتر است نگاهی هم به مزایای این نرده ها بیندازید.

یکی از اصلی ترین و برجسته ترین مزیت هایی که این نرده ها دارند این است که می توانند امنیت پله ها را تا حد زیادی افزایش دهند. علاوه بر این، این نرده ها قابلیت آن را دارند که در مقابل ضربه و خوردگی مقاومت کنند و حتی جلوی پرت شدن انسان به آن سوی نرده را بگیرند. میزان ضخامتی که برای این نوع از نرده ها در نظر گرفته شده است بسیار استاندارد است و بر اساس استاندارد های روز دنیا طراحی شده اند.

دیگر مزیت اصلی این نرده ها این است که به راحتی با استفاده از ابزار های مخصوص نصب می شود و هزینه های چندانی را برای نصب نمی تراشد. همین مزیت سبب پر کاربرد بودن این نوع از نرده ها در بازار فروش نرده های ساختمانی شده است.

آقای قفل از شما بابت همراهیتان تا پایان وبلاگ نهایت تشکر را دارید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.