طریقه نصب قفل مقابل برقی روی درب ضد سرقت و چوبی

طریقه نصب قفل مقابل برقی روی درب ضد سرقت و چوبی

طریقه نصب قفل مقابل برقی روی درب ضد سرقت و چوبی

 این وسیله جهت فرمان پذیر کردن و یا برقی کردن درب های ضدسرقت، درب های چوبی و برخی از درب های فلزی طراحی شده است. 

روش نصب قفل برقی ریموت دار

                       

پس از معرفی اجمالی این محصول و طریقه نصب قفل مقابل برقی ریموتی به بررسی جزئیات این قفل می پردازیم. همانطور که در تصویر بالا می بینیم این قفل از یک بوبین و یک قاب فلزی ساخته شده است که این دو قطعه توسط پیچ های شماره ۱ و ۲ به هم متصل می شوند. سایز برشی که روی این قاب وجود دارد متفاوت می باشد و همین قضیه باعث می شود تا قفلی که برای درب های چوبی معمولی به کار می رود روی درب های ضدسرقت نصب نشود. چون سایز شفت قفل مکانیکی درب ضدسرقت بزرگ تر از برش روی بدنه ی قفل برقی می باشد. بنابراین برای نصب قفل برقی روی این نوع درب حتما باید از مدلی استفاده کنید که برش بزرگتری دارد. تنها تفاوتی که در طریقه نصب قفل مقابل برقی درب ضد سرقت و چوبی وجود دارد همین است و متاسفانه برخی فروشندگان از این قضیه سوء استفاده می کنند و مدلی که برای درب ضد سرقت به کار می رود را به قیمت گزافی می فروشند. در صورتی که این اختلاف قیمت در حد ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان می باشد.

طریقه نصب قفل برقی

                       

روی بوبین این محصول دو قسمت به نام های اهرم تنظیم وضعیت و لبه ی متحرک قرار دارد که هر کدام کارایی مهمی دارند. اهرم تنظیم وضعیت زمانی کاربرد دارد که عبور و مرور شما زیاد باشد و دیگر برای هر بار رفت و آمد مجبور به استفاده از ریموت و یا رمز عبور نباشید. پس از نصب قفل برقی روی درب آپارتمان با خلاص کردن این اهرم، لبه ی متحرک قفل لادری در حالت خلاصی دائم قرار می گیرد و شما با هر بار فشار آوردن به درب می توانید آن را باز کنید. اما اگر همین اهرم در حالت نرمال خود قرار داشته باشد شما با هر فرمانی که برای باز شدن درب به این قفل می دهید فقط یک بار می توانید درب را باز کنید.

نحوه نصب قفل برقی سارو، اف اف، دورکاس و برندهای دیگر یکسان می باشد

طریقه نصب قفل مقابل برقی روی درب آپارتمان، درب فلزی و یا چوبی شبیه به هم است و فقط کافیست یک بار آن را انجام دهید. برای نصب آن ابتدا باید بررسی کنید زبانه ی قفل درب حین بسته شدن در کدام نقطه از چارچوب قرار می گیرد و آن نقطه را روی چارچوب علامت بزنید. برای این کار می توانید لبه ی زبانه ی درب را به موادی مثل گریس آغشته کنید تا زمانی که درب بسته می شود اثر آن روی چارچوب باقی بماند. پس از مشخص شدن این نقطه باید بوبین قفل مقابل برقی را طوری روی چارچوب قرار دهید که این نقطه در مرکز آن قرار گیرد. در این حالت دور بوبین را با مداد خط بکشید. اگر چارچوب شما فلزی می باشد بهتر است با سنگ فرز آن قسمت را برش دهید تا بوبینی که به شکل مکعب مستطیل است به راحتی در آن قسمت قرار گیرد و اگر چارچوب درب مورد نظرتان چوبی می باشد بهتر است با مغار که جزو ابزارهای نجاری می باشد قسمت مورد نظر را کنده کاری کنید.

طریقه نصب قفل بازکن برقی

پس از برش، جهت ادامه ی نصب قفل مقابل برقی، بوبین آن را در قسمت برش خورده قرار دهید تا قاب فلزی آن روی چارچوب درب بنشیند. دقت نمایید تا لبه ی متحرک این قفل پس از باز شدن و به عقب کشیده شدن به چارچوب درب برخورد نکند. اگر لبه ی متحرک به چارچوب برخورد کرد این حفره را کمی گشاد تر نمایید. پس از انجام این مراحل بدنه ی این قفل را توسط دو عدد پیچ سرمته ای به چارچوب درب وصل کنید. یکی در بالای قاب و دیگری در پایین آن. بهتر است در این مرحله هر چهار پیچ قاب را نبندید چون ممکن است مجبور شوید برای بهتر عمل کردنش آن را کمی جا به جا کنید. بنابراین ابتدا درب ضدسرقت را چندین دفعه باز و بسته نمایید و از تنظیم بودن این قفل روی درب اطمینان حاصل نمایید و سپس دو عدد پیچ دیگر را روی چارچوب ببندید تا قفل برقی در جای خودش کاملا کیپ شود و دیگر تکان نخورد و تنظیمش به هم نریزد.

اکنون شما مرحله ی اصلی آموزش نصب قفل مقابل برقی را پشت سر گذاشته اید. یکی از مسائلی که حین نصب همکاران ما را به چالش می کشاند و کار نصب را طولانی می کند این است که اگر لبه ی این قفل حین بسته شدن درب تحت فشار قرار گیرد به درستی کار نمی کند. بنابراین اگر شما هم پس از نصب قفل مقابل برقی به این مشکل برخوردید نگران نباشید. شما می توانید توسط دو عدد پیچی که روی بوبین قفل برقی قرار دارد و در تصویر بالا با شماره های ۳ و ۴ نمایش داده شده است زبانه ی متحرک را حدود ۲ میلیمتر به عقب یا جلو بکشید تا این لبه آزاد شود و تحت فشار قرار نگیرد.

البته ناگفته نماند که برخی از درب های ضدسرقت استاندارد نبوده و به درستی نصب نمی شوند و حتی با یک نگاه ساده هم می توان فهمید که فاصله ی بالا و پایین این درب ها تا چارچوب یکسان نیست. اگر با چنین مواردی مواجه شدید بدانید برای نصب قفل برقی روی درب آپارتمان و تنظیم آن به زمان بیشتری نیاز دارید.

 

طریقه نصب قفل مقابل برقی اتومات با قفل مقابل برقی پیم دار یا زبانه دار چه تفاوتی دارد؟

قفل اتومات و قفل پیم دار تنها در یک پیم تفاوت دارند که در تصاویر بالا نشان داده شده است. این پیم کارایی خوبی دارد و هنگام نصب قفلِ برابری روی درب آپارتمان به شدت به کارتان می آید. در مدل اتومات زبانه ی متحرک زمانی خلاص می شود که به بوبین این قفل ولتاژ ۱۲ ولت اعمال شود اما در مدل پیم دار زبانه ی متحرک زمانی خلاص می شود که این پیم توسط زبانه ی درب فشرده شده باشد و در این حالت ولتاژ ۱۲ ولت به آن اعمال شود. بنابراین پس از مشاهده ی آموزش نصب قفل لادری و پایان یافتن کارتان برای اینکه عملکرد قفل را بررسی کنید حتما باید درب را در حالت بسته قرار دهید و یا اگر درب را باز نگه داشته اید، قبل از اعمال ولتاژ، با انگشت تان پیم روی قفل را فشرده نگه دارید.

کارکرد این محصول به این منوال است که به همراه دستگاهی مثل قفل دیجیتال یا رسیور و ریموت در کنار درب خانه یا دفاتر اداری نصب می شود و اگر یک بار به بوبین آن ولتاژ اعمال شود برای یک بار زبانه ی متحرک آن خلاص می شود. حال فرض کنید که درب باز باشد و کسی دکمه ی ریموت را فشار دهد و یا رمز عبورش را وارد کند. به نظر شما در این حالت چه اتفاقی می افتد؟ در ظاهر چیزی مشخص نیست اما در عمل زبانه ی این قفل خلاص شده است و می تواند برای یک بار به عقب رانده شود. البته کسی متوجه این قضیه نیست. اگر در این حالت درب را ببندید و از خانه خارج شوید نفر بعدی که به این درب می رسد بدون اینکه رمز عبوری وارد کند و یا از ریموت استفاده کند می تواند تنها با هل دادن درب آن را باز نماید در صورتی که اگر از نوع پیم دار استفاده می کردید به این مشکل بر نمی خوردید چون زمانی که درب باز بود اعمال ولتاژ روی آن تأثیری نداشت و زبانه ی متحرک آن خلاص نمی شد. این فقط یک مورد از مزیت های قفل برقی پیم دار می باشد. پیشنهاد ما به شما استفاده از مدل پیم دار به جای اتومات می باشد.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.