بستهبندی سفارشهای دیجیکالا از اسفندماه تغییر میکند. در این محتوا به معرفی بسته بندی های جدید می پردازیم.
اختتامیه نخستین دوره مسابقه دیجیکالا پرایز توسط این مارکتپلیس و با همکاری «بستهها»، تنها رویداد بینالمللی دیزاین بستهبندی ایران، هفته گذشته برگزار و طرح جدید بستهبندیهای این فروشگاه اینترنتی مشخص شد. این مسابقه با موضوع «خلق راهحلهای نوآورانه دیزاین بستهبندیهای دیجیکالا، بـرای ایجاد ارتباط حسی با مخاطبان» از خرداد ۱۴۰۲ آغاز شد و ۱۸۳ اثر از ۷۸ طراح در آن شرکت کردند. داوران این مسابقه که از کشورهای روسیه، امارات عربی متحده، هلند و ایران بودند در نهایت طرحی از محمدرضا پارسا و علی حبیبالهی را با نام «ایران» به عنوان رتبه اول طراحی بستهبندی دیجیکالا اعلام کردند.
حانیه ادهم و امیرحسین کشاورز با بستهبندی انیمیشنباکس و محمدسعید حسینی و محسن کوفیانی با بستهبندی DigiBag، رتبههای بعدی این مسابقه و جایزه نقره و برنز را به دست آوردند و آزاده یافتیان برای بستهبندی آکاردئونی هم به عنوان منتخب بستهها معرفی شد.
علاوه بر جایزه 50 تا 10 میلیون تومانی که به رتبه اول تا سوم مسابقه تعلق گرفت، طرح برنده توسط دیجیکالا خریداری شد و قرار است در بعضی کمپینهای آینده این فروشگاه آنلاین برای بستهبندی سفارشهای مشتریان استفاده شود. نخستین جعبهها با طرح بستهبندی «ایران» در بازه اسفند ماه به دست مشتریان دیجیکالا خواهد رسید.
خلاقیت بیحد و مرز، میزان کنجکاوی شرکتکننده در مورد کاربران هدف، نیاز کاربران و همینطور کسبوکار دیجیکالا مهمترین ویژگیهایی بود که در طرحهای ارسال شده به این مسابقه مورد بررسی قرار گرفت.
طرح «انیمیشنباکس»؛ رتبه دوم و برنده جایزه نقره
طرح «DigiBag»؛ رتبه سوم و برنده جایزه برنز
برادران حمید و سعید محمدی از سال ۸۳ تصمیم به راهاندازی آن داشتهاند تا اینکه در سال ۱۳۸۵ موفق به بنیانگذاری آن شدند پرسنل اولیه آن ۵ نفر بودند که تا اسفند ۱۳۹۲ به ۲۰۰ نفر افزایش پیدا کرد و طبق گفته مدیران تا پایان سال ۹۳ به ۷۰۰ نفر و در شهریور ۱۳۹۷ به حدود ۲۲۰۰ نفر رسیدهاست.بخشهای مالی، منابع انسانی، خردهفروشی و عملیات بر عهده سعید محمدی است و قسمتهای فناوری، توسعه محصول، بازاریابی و مارکت پِلیس را حمید محمدی مدیریت میکند.
در مورد ایده و دلیل راهاندازی شرکت دیجیکالا، برادران محمدی گردانندگان این وبسایت فروش اینترنتی این داستان را بازگو میکنند که این دو برادر یعنی حمید و سعید محمدی در سال ۱۳۸۴ هر دو عکاسی دیجیتال را پیگیری میکردند. بعد از جستجو در اینترنت دربارهٔ دوربینها، دوربین مورد نظر را از بازار خیابان جمهوری تهران خریداری کردند. اما بعد از چند روز پی بردند، لنز روی دوربین دست دوم و تعمیری است. این اتفاق ناخوشایند از تجربه خرید به شکل سنتی، انگیزهٔ اولیهٔ ایجاد فروشگاهی مطمئن که اطلاعات درست در اختیار کاربران قرار دهد را در ذهن آنها ایجاد کرد.
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.