آموزش تعمیر باتری دریل شارژی در ۵ مرحله
قفل دیسک موتور گیرا-قفل آویز ترب-دستگیره در ملونی-دستگیره دیجیتالی روک-دستگیره دیجیتالی فیلیپس
اگر هنگام کار دسترسی مستقیم به برق ندارید، دریل شارژی گزینه مناسبی برای شما است. اما برخی کاربران نسبت به عملکرد باتری ابزار شارژی دچار تردید هستند. باید گفت حتی در صورت خرابی، امکان تعمیر باتری دریل شارژی وجود دارد.
البته این گزینه وقتی روی میز است که کاربر اقدام به تعویض باتری دریل شارژی نکند. در این مقاله از آقای قفل مراحل تعمیر باطری دریل شارژی را مرور میکنیم.
شوک درمانی، اولین راه تعمیر باتری دریل شارژی
اگر باطری دریل شارژی شما از نوع لیتیوم یا لیتیوم – یون است، ممکن است در اثر عدم استفاده طولانی مدت دچار ایراد شود. برای راه انداختن اینگونه باتریها، روش شوک درمانی را پیشنهاد میکنند. دقیقا مثل همان کاری که برای شارژ مجدد باتری ماشین انجام میدهند. برای اینکار به چند ابزار ساده نیاز داریم.
- منبع انرژی
- دو سیم کوتاه
- بست سوسماری
بعد از پیدا کردن قطبهای مثبت و منفی باتری دریل شارژی، با استفاده از دو سیم کوتاه، منبع تغذیه را به باتری متصل کنید. بستهای سوسماری برای اطمینان از اتصال درست است.
در این روش معمولا منبع تغذیه، ۱.۵ تا ۲ برابر باتری ابزار شما ولتاژ دارد.
تعمیر باطری دریل شارژی به روش متخصصان
تعمیر باتری دریل شارژی و ابزار اینچنینی کار راحتی نیست. شاید آسانترین کار برای کاربر معمولی، تعویض باتری دریل شارژی باشد. اما اگر میخواهید کمی دست به پیچ گوشتی و آچار ببرید، ادامه مقاله را بخوانید.
تعمیر باطری دریل شارژی ۵ مرحله دارد که به آنها اشاره میکنیم.
مرحله اول تعمیر باطری دریل شارژی، باتری را باز کنید!
معمولا باتریهای ابزار شارژی، وکیوم هستند. یعنی به راحتی باز نمیشوند. البته استثنا هم وجود دارد. اما به طور معمول بازکردن باتری شارژی کار راحتی نیست.
برای این کار بهتر است ابتدا محل اتصال بخش زیر و روی باتری را آغشته به تینر کنید! این کار برای ضعیف شدن چسبی است که این دو قسمت را به هم متصل میکند. بعد از چند ساعت به کمک ابزاری مانند مغار و به آرامی درز بین دو قسمت را باز کنید.
مراقب باشید به بدنه باتری آسیب نرسد. برخی باتریها علاوه بر چسب، پیچ هم دارند که باید به کمک پیچ گوشتی مناسب آنها را باز کرد.
مرحله دوم تعمیر باتری دریل شارژی، محاسبه ولتاژ
مرحله بعدی در راه تعمیر باطری دریل شارژی شناسایی ولتاژ است. معمولا ولتاژ مورد نیاز ابزار شارژی روی بدنه آنها نوشته شده است.
مرحله سوم، تهیه سلول باتری!
وقتی محفظه باتری را باز کنید، با چند سلول باتری به هم پیوسته روبهرو خواهید شد. سلول ، شبیه باتریهای قلمی معمولی است. البته ممکن است ضخامت بیشتری داشته باشد.
این سلولها که قابلیت شارژ مجدد دارند، در بازار به صورت تکی و پکهای چندتایی فروخته میشوند. کاربر باید بر اساس ولتاژ کلی باتری، سلولهای مورد نیاز را خریداری کند.
مرحله چهارم، ساخت مدار موازی و مدار سری
در گام چهارم از پروسه تعمیر باطری دریل شارژی، باید سلول باتری جدید را بسازید. این کار باید بر اساس نقشه باتری دستگاه پیش برود. باید بدانید باتری دارای مدار سری است یا مدار موازی. ممکن است این اطلاعات در دفترچه راهنمای ابزار نوشته شده باشد.
بعد از قرارگیری سلولهای جدید کنار هم، نوبت به اتصال برد میرسد. به وسیله هویه برد را به سلولهای جدید متصل کنید.
مرحله پنجم، محفظه باتری را ببندید!
مرحله آخر از تعمیر باتری دریل شارژی، بستن محفظه باتری است. این کار را میتوانید با چسبهای معمولی انجام دهید. ممکن است خود محفظه هم دارای پیچ باشد.
اگر تمام نکات را رعایت کرده باشید و باتری جدید شما باید بدون نقص کار کند!
باتری، قلب تپنده ابزار شارژی
آما ، با ساخت ابزار شارژی همرده با سوپر برندهای جهانی، تمام نیازهای کاربر را برطرف کرده است. محصولات شارژی اما با دارا بودن باتریهای باکیفیت و شارژ سریع، خیال کاربر را بابت تعمیر باتری دریلهای شارژی راحت کردهاست.
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.