آشنایی با انواع درب برقی اتوماتیک
درب اتوماتیک به نوعی درب گفته می شود که با استفاده از چشمی های حساس به حرکت یا نور و یا ریموت کنترل های الکترونیکی از راه دور باز و بسته می شوند. در این مقاله میخواهیم شما را با انواع درب برقی اتوماتیک آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید:
انواع درب های برقی شیشه ای اتوماتیک
- درب های لولایی (Swing Door) : دربهایی هستند که به صورت دو لنگه طراحی شده اند یا تک لنگه حول یک لولا حرکت افقی دارند.
-
درب های کشویی (ریلی) (Siliding Door) : این دربها بصورت یک تکه طراحی شده اند و روی ریلی در پایین درب لغزیده و به سمت چپ و راست حرکت می کنند.
-
درب های چند تکه (Sectional Door) : این درب ها به صورت تکه های افقی روی هم قرار می گیرد و هنگام باز شدن به بالا حرکت کرده و سپس ۹۰ درجه چرخیده به موازات سقف قرار می گیرند.
-
درب های یک تکه چرخان (Tilt Door) : این درب ها به طور یکپارچه با حرکت عمودی حول دو نقطه در طرفین چرخیده و به موازات سقف قرار می گیرند .
-
درب های کرکره ای (Roller Door) : این درب ها با چرخیدن حول یک محور در بالا جمع می شوند.
اجزای تشکیل دهنده انواع درب های برقی
همانطور که گفتیم این محصول برای مکان های مختلف کاربردهای متفاوتی دارد به همین منظور با توجه به کاربرد آن می توانید درب و اجزای تشکیل دهنده ی آن را انتخاب کنید. این اجزا به شما در راحتی ، سرعت عمل ، امنیت و زیبایی کمک کرده و متناسب با موقعیت ، فضا و نیاز شما قابل تغییر است. اجزای تشکیل دهنده شامل مرکز کنترل یا تابلو فرمان ، مولد درب اتوماتیک ، فلاشر ، ریموت کنترل کننده درب پارکینگ ، قفل مکانیکی درب اتوماتیک ، قفل برقی رمز دار و ساده اتوماتیک ، پایه درب برقی ، میکرو سوئیچ ، چشمی درب اتوماتیک است.
مزیتهای استفاده از درب برقی پارکینگ
- کارایی بسیار بالا و آسان
- زیبایی
- عملکرد راحت و روان
- صرفه جویی در مصرف انرژی
- افزایش سرعت کار در مکان های مختلف
- کنترل تردد و عبور و مرور افراد
- افزایش امنیت
درب اتوماتیک
قطعات درب اتوماتیک درباره اساس سه عملکرد فنی هیدرولیکی ، مکانیکی و پنوماتیکی انجام می شود. قطعات درب برقی در عملکرد مکانیکی چرخ دنده و گیربکس است که با استفاده از آنها به حرکت در می آید. تعیین کننده حرکت در درب اتوماتیک هیدرولیکی فشار سیالات و روغن می باشد و در مورد درب اتوماتیک پنوماتیکی ، فشار گاز درب را به حرکت در می آورد .
قطعات درب اتوماتیک چیست؟
قطعات درب اتوماتیک و انواع سیستم درب اتوماتیک به منظور افزایش رفاه و امنیت در مکان های مختلف به شکل های گوناگون مانند انواع درب اتوماتیک پارکینگ ، انواع درب اتوماتیک حیاط ، انواع درب اتوماتیک ورودی ساختمان و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. درب اتوماتیک از قسمت های مختلفی تشکیل شده است ، به همین دلیل درب اتوماتیک باید توسط افراد با تجربه و متخصص انجام شود و قطعات تشکیل دهنده درب اتوماتیک باید در محل مخصوص خود قرار گیرند . انتخاب و نصب اجزاء اصلی درب اتوماتیک به نوع و مدل درب بستگی دارد .
قطعات درب اتوماتیک
- موتور الکتریکی
- برد الکترونیکی
- ریموت کنترل
- حسگرها – چشمی ها
- تجهیزات امنیتی
- چرخ دنده و گیربکس
- فلاشر
- قفل برقی و مکانیکی درب اتوماتیک اجزای درب اتوماتیک پارکینگ
موتور الکتریکی
موتور های تک فاز در سیستم های درب اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرند. موتور تک فاز دارای قابلیت چپ گرد و راست گرد می باشد . با استفاده از دو سیم پیچ مشابه از موتور تک فاز استفاده می شود. با سری قرار گرفتن یک خازن با هر کدام از سیم پیچ ها می توان جهت حرکت موتور را تغییر داد . نکته ی قابل توجه این است کار یک سره و مداوم موتور باعث داغ شدن موتور و آسیب دیدن به آن می شود . بنابراین از باز و بسته شدن پشت سرهم درب بدون وقفه جلوگیری نمایید.
تجهیزات ایمنی
برای جلوگیری از آسیب رسیدن به افراد ، هنگام باز و بسته شدن درب ، از لوازم قطعات درب اتوماتیک به گونه ای استفاده می شود که حرکت درب را اعلام کند و هنگام باز و بسته شدن درب به نحو مناسب متوقف شود .
سنسور مادون قرمز که به چشمی جک پارکینگ معروف است برای کنترل درب مورد استفاده قرار می گیرد. سنسور مادون قرمز از دو قسمت فرستنده و گیرنده تشکیل شده است .
کلیدهای کنترل دستی
زمانی که ریموت کنترل در دسترس نباشد برای به حرکت درآوردن درب از دو کلیدی که روی درب اتوماتیک قرار دارد استفاده می شود .
یک کلید برای باز کردن درب و کلید دیگر برای بسته شدن درب مورد استفاده قرار می گیرد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.